Om mig og Priser / Anders Kondrup

Anders Kondrup

 
Jeg hedder Anders og er født i 1957, har behandlet mennesker i en menneskealder, blev uddannet Fys Massør for ca 20 år siden, men er før det, blevet "misbrugt" af venner og familie som bare skulle have massage af mig.
Jeg har haft et større massage firma, hvor jeg hovedsageligt holdt til på Rigshospitalet, hvor jeg behandlede personalet, jeg havde på et tidspunkt 4 massører ansat, men det fjernede egentligt bare mit fokus på mine egne behandlinger, så det blev afhændet efter nogle år.
Jeg har stadig kunder fra Riget som jeg har haft i 15 år.
 
Har undervist på externe massageskoler og havde en enkelt sæson min egen skole.
 
Mine behandlinger går ud på at finde årsagen til dine problemer og derfra arbejde ud fra det, du kan godt risikerer at få øvelser og trænings vejledning med hjem i posen. Behandlingen består af Fys massage, manuel terapi, mobilisering, nogle gange akupunktur og tens behandlinger, desuden bruger jeg tit min fantastiske muskel rystepudser G5
 
Desuden kan du få kostvejledning såfremt der er behov for det, en hel har allergier og intolerencer overfor forskellige fødevarer, som kan medføre uoplagthed, søvnbesvær, fordøjelses problemer osv, kan være at du er faldet for "skyr" bølgen og kan ikke tåle casilan som er mælkeproteinet, så kan der gå kludder i systemet.
 
Uddannelser : Fys Massør, kranio-sakral terapeut, akupunktør, idræts pædagog, svømmelærer.
Er under uddannelse til Body-sds terapeut

Priser:

1/2 time: 350,-

1    time: 650,-

Klippekort: 5 x 1 time kr: 3000,-

 

1    time hos dig: Fra kr: 750,- alt afhængig af hvor du bor

Betaling: Mobilepay eller Kontant

 

 

Anders Kondrup | Masnedøgade 20, 2 sal, 2100 København Ø  | Tlf.: 20989060 | umuligkrop@gmail.com